IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиа Мишел от „Glee“ е бременна

28 април 2020 14 50

Актрисата очаква първото си дете

Снимка: БГНЕС

Честито на Лиа Мишел и Занди Райх, които очакват първото си дете!

От списание „People“ твърдят, че 33-годишната актриса от сериала „Glee“ е бременна. „Те винаги са искали да станат родители“, казва източник пред изданието. Засега няма официално потвърждение от двойката, което не е изненада за никого. Двамата обичат да пазят личния си живот далеч от светлината на прожекторите и рядко говорят за него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Мишел и Райх започнаха връзка през юли 2017-а, а само година по-късно вече бяха сгодени. Пръстенът е бил специално направен за актрисата, а в дизайна е участвал и самият Занди. Новината за годежа беше обявена от Лиа със снимка в Инстаграм и едно простичко „Да“ като описание.

През 2017 година звездата призна, че новата ѝ връзка е била одобрена и от режисьора Раян Мърфи, с когото тя работи в сериалите „Glee“ и „Scream Queens“. Тя се пошегува, че неговата дума е също толкова важна, колкото тази на родителите ѝ.

През март 2019 година Лиа Мишел и Занди Райх вдигнаха тайна сватба в Северна Калифорния, на която присъстваха само най-близките им хора. „Много сме щастливи, че вече сме семейство и бяхме заобиколени от приятелите и семейството си“, каза двойката пред „People“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари