IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луиза Григорова показа наедрялото си коремче

28 април 2020 17 50

Актрисата жадува за разходка в парка

БГНЕС

„А само да питам, аз водя ли се родител с дете, защото и на мен мноооооого ми се разхожда в парка....“. Това написа Луиза Григорова-Макариев във Facebook. Постът ѝ е провокиран от новата наредба за разходка на родители с деца в парковете в страната.

Споделяйки своето лично мнение, актрисата показа своя снимка. Въпреки че на нея тя е с черни дрехи, си личи наедрялото ѝ коремче.

„Вие как се справяте с обездвижването вкъщи? Най-вече бременните питам, защото няма как да си пуснем една кардиотренировка и да изхабим енергията пред телевизора“, коментира още звездата от филма „Диви и щастливи“.

След като нейна почитателка написа, че е правила йога почти до 9-ия месец, Луиза сподели, че тя също е почитателка на този вид практика. 

Миналата седмица актрисата сподели, че очаква първото си дете, като качи снимка от ултразвук, на която тя й съпругът ѝ са направили сърце с ръцете си. Оттогава приема поздравления в социалните мрежи. 

“Направихте ни толкова щастливи с всичките си пожелания и положителна енергия! Пожелаваме на всички да сте здрави и да знаете, че когато има обич, всичко се преодолява! Най-доброто предстои, за всички ни, малко вяра ни трябва в този момент! Обичайте се, изпращаме ви щастие!“, написа бъдещата майка малко след като съобщи хубавата новина.

Григорова се омъжи за режисьора Мартин Макариев през юни 2017 г.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари