IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър наруши карантината за романтична разходка

15 май 2020 11 00

Супермоделът явно не издържа на социалната изолация

Снимка: БГНЕС

Кендъл Дженър не е нито сама, нито вкъщи по време на карантината. 24-годишната моделка беше забелязана в Аризона заедно с 23-годишния баскетболист Девин Букър. Интересното е, че той е свързван с Джорджин Уудс, която беше най-добрата приятелка на Кайли Дженър. Всичко между двете момичета приключи, когато Уудс беше хваната в изневяра с Тристан Томпсън – гаджето на Клои Кардашян.

Явно драмата между Букър и сестрите не пречи на Кайли и тя си прекарва доста добре извън дома си. На снимки и видеа, публикувани от TMZ, се вижда как супермоделът и баскетболистът са в луксозна кола. След като са заминали на пътешествието, профилите в социалните мрежи и на двамата са напълно опустели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall Jenner Brasil (@kendalljbr) on

Последната публикация на Девин е от 10 март, а Дженър не бе споделяла нищо от няколко дни. Това е доста странно, тъй като в момента звездите разчитат само на социалните мрежи, за да се забавляват и да преборят скуката от социалната изолация. Липсата на снимки и видеа накара феновете на двамата да повярват, че те са заедно и са нарушили закона за карантината.

Според източници, Кендъл не е била само с Девин на скорошното си пътешествие. С нея са били някои от най-близките ѝ приятели, с които са се разходили на чист въздух. „Те направиха всичко възможно, за да не се срещат с други хора“, казват близки до компанията пред TMZ. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари