IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд за смъртта на майка си: Сърцето ми е разбито

5 май 2020 10 40

Актрисата публикува снимки с Пейдж Хърд

БГНЕС

Амбър Хърд сподели с феновете си в социалната мрежа за труден период, който преживява, а именно новината, че нейната майка е починала на 63-годишна възраст.

34-годишната актриса публикува снимка на страницата си в Instagram серия трогателни снимки от семейния албум и остави емоционално послание.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

„Сърцето ми е разбито и опустошено от загубата на моята майка Пейдж Хърд. Тя ни напусна твърде рано, оставяйки ни паметта си, красивата й нежна душа. Много ще ни липсва.Непоколебимото й отворено сърце я направи най-красивата жена от всички, които познавам.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Трудно е да си представим и още по-трудно да го кажа, но наистина съм щастлива, че съм ѝ дъщеря и имам късмета да живея 34 години в светлината, която тя даде на всички хора. Това е невероятно труден момент, но не забравям това, което ще надживее всички нас – любовта. Добротата, подкрепата и сърдечността, с която нашите близки и приятели са ме обкръжили и сестра ми, сега са истинско спасение “, написа Амбър.

Сега актрисата преживява и друг труден период. Тя се намира в средата на съдебен процес с Джони Деп, който иска да възстанови своята репутация и да докаже, че обвиненията от нейна страна във физическо и морално насилие нямат никакви основания.

След развода Пейдж Хърд поддържала добри отношения с бившия си зет и дори го е наричала свой син.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари