IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз снима филм в космоса

9 май 2020 15 00

НАСА го подкрепи и ще съдейства

Снимка: BGNES

Том Круз е готов да отиде там, където никой актьор не е ходил преди, а именно в космоса, където иска да снима филм. НАСА застава изцяло зад идеята и ще съдейства на звездата, за да реализира проекта си.

Новината потвърди Джим Бриденстийн от НАСА, който сподели в социалните мрежи, че от агенцията са „развълнувани да работят с Том Круз върху филм на борда на Международната космическа станция“.

Според Бриденстийн подобна колаборация е страхотен пиар: „Имаме нужда от популярни медии, които да вдъхновят ново поколение инженери и учени, за да превърнем амбициозните планове на НАСА в реалност. Том на борда на международна космическа станция е най-добрият PR, който някога ще получим!!!“

Новината идва след слухове, че между Круз и SpaceX на Илон Мъск текат ранни преговори за партньорство във връзка със снимането на фантастичен екшън в космоса.

Не е ясно точно как компанията на Мъск ще се включи в проекта, но от преговорите е ясно че Круз не планира нов „мисия невъзможна“. Актьорът все пак ще включи доста каскади, които има амбициите да изпълни сам и нищо чудно да добави и „астронавт“ към биографията си след като приключи проекта.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари