IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън нападна „Vogue“

9 май 2020 13 30

Причината е статия за Met Gala

Снимка: БГНЕС

Джесика Симпсън няма да толерира обидите срещу тялото си, особено през 2020 година. Както много звезди, които присъстват на Met Gala всяка година, актрисата също нямаше търпение за събитието и през новото десетилетие. Първият понеделник от месец май обаче остана без пищните тоалети и червения килим заради пандемията от коронавирус.

Това не попречи на известните личности да покажат роклите си, които щяха да носят в музея Метрополитън. Симпсън не попадна сред тях, а вместо това тя беше обидена и ядосана от статия, написана от бивш дигитален редактор на списание „Vogue“. Както всички фенове знаят, именно модната библия и главният ѝ редактор – Ана Уинтур, са организатори на Met Gala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on

Сега става дума за Сали Сингър, която е написала статията „Only at the Met: An Oral History of the World's Most GLamorous Gala“. В нея журналистката зачеква темата за гърдите на Симпсън, а не пише за модата, която се вижда на червения килим. През годината, за която Сингър говори, актрисата присъства на събитието с тогавашния си приятел Джон Майър.

„Тя носеше тоалет от Майкъл Корс и гърдите ѝ направо можеха да изпаднат от роклята. И след това на вечерята, изведнъж гърдите на Джесика Симпсън ме зяпат от другата маса и те са толкова открити, че човек не може да откъсне очи от тях“, пише Сали. Тя добавя, че двойката е била доста интимна по време на събитието и не са криели любовта си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Джесика обаче помни вечерта по съвсем различен начин. В Instagram тя пише, че на въпросната Met Gala тоалетът ѝ всъщност е от Роберто Кавали, а не Майкъл Корс. След това актрисата изрази разочарованието си от статията и добави, че не може да повярва, че това се случва през 2020 година.

От „Vogue“ реагираха светкавично и се извиниха публично на звездата. „Съжаляваме, че Джесика се е почувствала обидена от нашата шеговита статия за Met Gala. Никога не сме искали да я нараним, но разбираме реакцията и ѝ се извиняваме“, пишат от списанието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

39-годишната Симпсън многократно е споделяла, че се чувства несигурно в Холивуд. В автобиографичната си книга, тя споделя, че славата я е накарала да „чувам гласове, когато бях сама вкъщи, чакайки хапчето за сън да подейства“. Но през 2014 година актрисата признава, че вече се чувства по-добре и не позволява на хората да диктуват живота ѝ. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари