IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Граймс разкри значението на името на детето ѝ с Илон Мъск

7 май 2020 12 00

Синът им се казва X Æ A-12

Снимка: БГНЕС

Само преди няколко дни милиардерът Илон Мъск посрещна седмия си син. Майката на детето е канадската изпълнителка Граймс, а собственикът на „Тесла“ сам съобщи щастливата новина. Той заяви в социалната мрежа Туитър, че приятелката му и бебето се чувстват добре.

В публикацията си Мъск разкри и името на сина си, но много фенове сметнаха, че той се шегува. Всъщност, няма шега и момчето се казва X Æ A-12. Това породи огромна доза от вицове и мемета, а голяма част от обществото се чудеше какво означава името и как се произнася. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by X Æ A-12 musk (@xaea12musk9) on

Това накара Граймс да наруши мълчанието си след раждането и да обясни на всички какво стои зад X Æ A-12 Мъск. Изпълнителката, чието истинско име е Клеър Бушър, заяви, че „X“ е за неизвестната променлива, а Æ е елфското изписване на съкращението Al, което означава изкуствен интелект (на английски artificial intelligence). Æ е и „любов“ на няколко езика, включително и японски.

32-годишната звезда заяви в социалните мрежи и, че името на сина ѝ е вдъхновено от любимия самолет на двойката. „A-12= предшественик на SR-17 (любимият ни самолет). Без оръжия, без защита, просто скорост. Страхотен е в битка, но не използва насилие“, казва Граймс. 

Тя добави, че A-то в името се свързва и с любимата ѝ песен „Archangel“. Въпреки че беше така добра да разкаже за всеки един символ, Клеър не каза на феновете си как да произнасят името. 

X Æ A-12 е първото дете за двойката, а новината за бременността беше обявена през януари тази година. Граймс заяви, че е изпитвала големи трудности с бебето докато е работила. „Не знаех в какво се забърквам. Хубаво е, но ми пречи да работя“, заяви тя в Instagram. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари