IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Криси Тейгън в кражба на рецепти

14 май 2020 10 50

Водещата веднага отговори на твърденията

Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън няма да позволи на никого да я обвинява в нещо, което не е направила. Наскоро се появиха твърдения, че звездата е откраднала рецепта и я е публикувала в собствената си кулинарна книга. Тейгън е известна със своите шедьоври в кухнята, които често показва в социалните мрежи и дори има профил в Instagram, наречен Cravings.

Въпреки че много от феновете ѝ се възхищават на ястията, един потребител смята, че Тейгън не заслужава такава популярност. В понеделник в Туитър се появи коментар, в който се твърди, че Тейгън е копирала една рецепта от популярен готвач, представен само като „шеф Майк“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Teigen Iconic (@chrissyicon) on

„Не можеш да готвиш без да копираш нечия друга идея от кулинарна книга! Копиране е дори и да промениш леко нещата! Измисли си свои ястия!“, пише потребителят. Неизвестният обвинител твърди, че шеф Майк е видял изпълнението на Тейгън и смята да заведе дело срещу нея. 

Съпругата на Джон Леджънд обаче не остана длъжна и веднага отговори на обвиненията. Тя обяснява, че няма идея кой е шеф Майк и иска да говори с него. „Никога не съм крала рецепта и винаги говоря за ресторантите, които харесвам. Представи си какво его трябва да имаш, за да смяташ, че някой те краде, когато този някой не е чувал за теб“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews) on

Войната беше продължена с още няколко туита, в които обвинителят продължава да напада Криси. Той твърди, че тя трябва да използва собствените си таланти, а не да разчита на други хора. „Явно се ядоса, защото много хора работят здраво, за да постигнат нещо, а ти използваш техните идеи. Поне споменавай имената им, когато го правиш“.

Обвиненията към Тейгън продължават, а потребителят добавя, че „шеф Майк“ дори е работил за семейството на звездата. В момента обаче ресторантът му в Ню Йорк е затворен заради пандемията от коронавирус. Все още не се знае за коя точно рецепта става въпрос или кой е този „шеф Майк“

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари