IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Кейт Мидълтън се раздели с брадата си, за да изненада Ализе

17 май 2020 16 30

Бъдещата му съпруга никога не го е виждала с този имидж

БГНЕС

По интересен начин е повлияла карантината на брата на Кейт Мидълтън – Джеймс. 32-годишният Мидълтън реши да се раздели с брадата си за първи път от седем години. Така той реши да изненада половинката си, която никога не го е виждала по този начин.

Във видео, публикувано на страницата му в Instagram, Джеймс показа не само новия си образ, но и имението на семейството на родителите си Бъксбъри. Видеото показа фасадата на къщата и луксозна градина в Бъркшир, а любовта към цветята е наследствена в това семейство.
– любовта към флората е наследена в това семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Смята се, че първите седмици след раждането си там е бил принц Джордж – най-големият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям. 
Сега в къщата под карантина се намира семейство Мидълтън – Карол и Майкъл, както и Джеймс с бъдещата си съпруга – французойката Ализе Тевне. Влюбените трябваше да сключат брак този месец, но заради пандемията отмениха тържеството.

Във Видеото Джеймс е в компанията на своите домашни любимци като пред всички премахва старателно брадата си и отива с новия си имидж при своите близки, като неговата приятелка е доста изненадана от появата му по този начин, но на финала тя го прегръща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
С брада , без брада тоя на нищо не прилича за разлика от сестра си Кейт. Също като Албер Монакски - нищо и никакъв като мъж, имам предвид визия, който ако не беше Мидълтън едва ли някоя щеше да го погледне. От това което виждам не ми харесва изобщо. но важното е че има приятелка и тя го харесва. Като Джеймс Блънт.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар