IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг се тества за коронавирус, за да види дъщеря си

15 май 2020 10 50

Бившата му – Джена, се притесни да не би да е заразен

Снимка: БГНЕС

Чанинг Тейтъм трябваше да се тества за COVID-19 след 40-ия си рожден ден, за да се увери, че е в добро здраве и да елиминира всеки риск да зарази бившата си съпруга Джена Дюан и общата им дъщеря Евърли.

Източници споделят пред TMZ, че актьорът доброволно се подложил на тест, за да докаже, че е здрав, тъй като в края на април направил скромно парти за рождения си ден.

Чанинг навърши 40 години на 26 април и го отбеляза с петима негови близки приятели, които със сигурност са били карантинирани и са били спокойни, че няма как да се заразят взаимно.

Това обаче накарало Джена да изрази загриженост, че Чанинг може да зарази дъщеря им Евърли, а съответно и нея, която се грижи за бебе у дома. Затова холивудската звезда решил да покаже загриженост към бившата си съпруга и се тествал. След като изчакал резултатите от теста няколко дни, станало ясно, че той бил отрицателен, Актьорът вече е готов да се види с дъщеря си.

Въпреки че засега се е нарушил редовният график за попечителство, двамата родители са готови да възстановят дните, при които Евърли е с единия или с другия родител, отбелязва изданието.

Чанинг и Джена бяха съпрузи от 2009 до 2018 г. След като се разделиха Джена се събра с актьора Стив Кази, от когото има бебе, а Чанинг имаше връзка с певицата Джеси Джей.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари