IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фризьорът на Ким Кардашян отвърна на слуховете за фотошоп

15 май 2020 15 00

Крис Епълтън показа как е направил прическата на риалити звездата

Снимка: БГНЕС

Ако сте фенове на Ким Кардашян няма как да сте пропуснали последния скандал с нейно участие. Говорим за обвиненията в използването на фотошоп за последната фотосесия на риалити звездата. Снимките се появиха преди дни и веднага предизвикаха вълна от недоволство сред феновете на Ким. Някои от тях твърдяха, че тя твърде много е обработила снимките и изобщо не вярваха, че са истински.

Става въпрос за фотосесия, която включва фотоси на Ким в животински мотиви, които са поставени върху тоалета, ноктите и косата ѝ. Феновете обаче забелязаха, че в косата на звездата има пръсти, които въобще не трябва да са там. Снимката, която попадна в центъра на вниманието, показва Кардашян, която се е облегнала на стена, а ръцете ѝ са изпънати нагоре. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

По този начин няма как да има пръсти в косата ѝ и именно този факт предизвика слуховете за фотошоп. Оттам се заговори, че нищо от тази фотосесия не е истина и всичко, включително и прическата, са плод на добро обработване. Звездата избра да не влиза в спор с последователите си, а вместо това публикува още снимки от фотосесията. Нейният фризьор обаче искаше да обясни нещата и да покаже как всъщност е направил прическата. 

Крис Епълтън показа и видео, в което се вижда, че животинските мотиви върху прическата на Ким са напълно истински. Той започва да разделя косата на малки участъци, подобно на това, което би направил всеки фризьор преди боядисване. След това взима един кичур, поставя го на дъска и използва специален шаблон. Тогава идва моментът и за спрея с тъмнокафяв нюанс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

По този начин се получава ефектът, който се вижда на снимките. Фризьорът написа, че иска да отговори на всички, които не мислят, че прическата е истинска. След като изгледаха видеото, феновете бяха изумени и обявиха Епълтън за магьосник. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари