IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наум Шопов, Диляна Попова – родните звезди, които откриха морския сезон

18 май 2020 12 30

Вижте кои други последваха примера им

Pixabay

Лятото направо чука на вратите ни. Това доказват температурите навън, които накараха много от нас да отидат на планина през уикенда или да се разходят в парка, където да събират слънчеви лъчи. Други пък използваха почивните дни, за да отидат до морето, макар и за малко. 

Кои родни звезди откриха морския сезон?

Наум Шопов-младши 

Той бе първият от нашите известни личности, които си събраха багажа и замениха прашна София с любимото синьо. Младият актьор и лекар, който заради изолацията усъвършенства влогърските си умения, сподели, че вече е открил сезона на българското Черноморие. 

Любимецът на много българки качи няколко снимки от къмпинг „Градина“ и загатна на своите последователи, че е заснел няколко видеа на приказното място. 

„Любимо място!“ и „Уникално място!“, радват се неговите фенове под публикацията му. 

Диляна Попова 

Тя обича да прекарва свободното си време на морето, където снима и много фотосесии. Освен това често почиства морския бряг. 

Моделът замина за нашето Черноморие със сина си Борил, когото засне как прави замък на пясъка. 

„Дишай… с цялото си сърце ♥️ Защото когато нещо е истинско, то се усеща правилно“, написа тя в своя Instagram и сподели подробности за социалната инициатива, която подкрепя. 

Силвия Петкова 

Колежката на Диляна Попова, позната от сериала „Революция Z“, също използва уикенда, за да създаде солени спомени с детето си на морето. 

„Намерих си Майстора!!!“, написа Силвия Петкова към кадъра, на който сина ѝ е хванал бормашина и поправя нещо на пясъка. 

Йоко Захариев 

По всичко личи, че певицата обожава морето. От нейни публикации в нашумялата група „Гледка от прозореца“ става ясно, че тя е събирала тен на Лозенец. 

„Вчерашният залез от прозореца на родителите ми“, пише тя. 

По снимките на Йоко се вижда, че тя обожава да снима красотите на родното Черноморие. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари