IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Андрю с финансови драми, дължи 8 милиона долара за вила в Швейцария

23 май 2020 12 00

Там той обича да прекарва ски ваканцията с дъщерите си

БГНЕС

След „Мегзит“ се заговори, че принц Хари ще има финансови проблеми. Оказа се, че не само той като член на кралското семейство изпитва подобни затруднения. Херцогът на Съсекс ще трябва да върне на Великобритания около три милиона долара след като приключиха с кралските задължения.
Освен него и принц Андрю с бившата си съпруга – Сара Фъргюсън също имат сметка за плащане, но тяхната е далеч по-голяма. Става въпрос за осем милиона долара, които те дължат за своето имение в Швейцария.

Според сп. „People“, синът на кралица Елизабет и бившата му съпруга (двамата се разведоха през 1996 .г) са забавили плащане за хижа в района на ски курорта Вербие. Те го закупиха през 2014 г. за 23 милиона долара. Андрю и Сара трябваше да платят 6,2 милиона долара миналия декември, но са пропуснали срока и сега дължат още два милиона.

Бившите съпрузи обичат да прекарват зимните ваканции в швейцарските Алпи с дъщерите си – принцеса Евгения и принцеса Беатрис. Последната, между другото, не можа да се ожени за годеника си Едуардо Мапели-Моци. Миналата година внучката на кралицата промени датата на сватбата заради скандал с Джефри Епщайн, в който беше замесен баща ѝ. По-късно се наложи отново да отмени сватбената церемония, но този път заради пандемията от коронавируса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари