IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иън Сомърхолдър с любовно писмо към Ники Рийд

20 май 2020 10 40

Нарече съпругата си „Супержена“ по случай рождения ѝ ден

Снимка: БГНЕС

Иън Сомърхолдър иска целият свят да разбере, че е влюбен в съпругата си Ники Рийд. По случай рождения ѝ ден актьорът публикува няколко снимки, под които ѝ се обясни в любов пред милионните си последователи. 

„Ник. Откъде да започна? Толкова съм вдъхновен от това, което правиш като майка, бизнес дама, дъщеря, сестра, съпруга и приятелка. Успяваш да се справиш с всичко“, пише звездата от „Дневниците на вампира“. Сомърхолдър нарече съпругата си „Супержена“ и заяви, че тя е единственият човек, който може да се справи с отглеждането на дете и управляването на голяма компания. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Двойката се ожени през 2015 година и посрещна своята дъщеря Бодхи Солей Рийд Сомърхолдър две години по-късно. След като роди, Рийд основа и бижутерийната си компания „BaYou With Love“. Йън добави в съобщението си, че съпругата му го е научила да обича безрезервно и да се отнася към другите с благодарност и любезност. Той ѝ благодари, че винаги е била до него, независимо от натоварения му график и постоянните пътувания из света.

През 2010 година актьорът основа фондация на свое име, която се опитва да промени планетата и да я направи едно по-зелено и по-чисто място. В публикацията си Сомърхолдър обяснява, че съпругата му стои зад целия му успех и тя е двигателят на идеите му. „Ти ме насърчаваше и беше огромен генератор на сила и мъдрост. Не мога да изразя благодарността си“. 

Това не е първият път, в който Иън изразява любовта си към Ники. По случай Свети Валентин той публикува снимка, на която двамата със съпругата си държат за ръце дъщеричката си. Тримата са обърнали гръб към камерата, а текстът под фотоса гласи: „Моите валентинки завинаги. Благодаря ви, че ме правите най-щастливия човек на планетата“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Засега родителите не са показали лицето на дъщеричката си, тъй като искат да запазят личното му пространство и да го предпазят от атаката на папараците. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Редовен читател ( преди 3 години )
На три пъти в статията пише, че Йън има син. Сигурно доста ще се изненада, след като има само едно дете и то е момиче!Проверявайте си информацията преди да я публикувате!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар