IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър с урок... по гримиране

25 май 2020 12 00

Показа уменията си върху лицето на своята съпруга (Видео)

БГНЕС

Урок по гримиране даде Джъстин Бийбър на своите фенове. Преди да си помислите, че той си е сложил сенки и червило, за да ги позабавлява, трябва да видите най-новото му видео от поредицата „The Biebers on Watch“. Там той показва уменията си върху лицето на своята съпруга.  

Намирайки се в своя хол, двамата сядат до масата, на която предварително са наредили гримове. Хейли се оставя в ръцете на мъжа си, който започва малко по малко да я гримира. 

„Искам да изглеждаш добре. Не се опитвам да те направя на клоун“, казва Джъстин и поставя фон дьо тен върху лицето на модела с помощта на специална четка. Хейли от своя страна му дава наставления кое как да използва, за да се получи по-добър резултат от усилията му. 

Когато стига до спиралата, изпълнителят се чуди как да я постави върху миглите на жена си така, че да не изцапа нищо. После нанася хайлайтър и гланц за устни в розов цвят. 

След като Бийбър казва, че е готов, Хейли взима малко огледалце, а резултатът е чудесен – тя определено се харесва. 

Талантът на Джъстин Бийбър за боравене с гримове впечатли много от неговите фенки, много от които не спряха да споделят видеото и снимки от неговия нагледен урок. 

„Джъстин Бийбър гримира по-добре от мен“, пошегува се негова последователка в Twitter.

В друг епизод от видеопоредицата на младото семейство Хейли показва как се грижи за кожата на Джъстин, която е проблемна. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари