IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън повтори тоалет на лейди Даяна

21 май 2020 08 30

Съпругата на принц Уилям с поредна запомняща се поява

БГНЕС

Кейт Мидълтън не престава да изумява с безупречно поведение и визия по време на карантината. Херцогинята на Кеймбридж повтори образа на принцеса Даяна по време на нова публична изява.

Виртуалните „излети“ на 38-годишната съпруга на принц Уилям привличат вниманието на феновете на кралското семейство не по-малко, отколкото ако тя се появи на публично място лично. 

Съвсем скоро новата  стилистика на херцогинята и нейният бронзов загар станаха повод за ново обсъждане в социалните медии. 

Кейт Мидълтън записа видео съобщение от резиденцията  в Норфолк, където прекарва време с принц Уилям и трите ѝ деца в самоизолация. Херцогинята отново засегна темата за психичното здраве, като отбеляза колко е важна подкрепата на близките по време на пандемията.

Кейт Мидълтън избра за публичната си изява червена рокля с флорален принт и елегантна бяла яка от марката Beulah London на стойност 550 паунда.

Изненадващо се оказа, че този тоалет е подобен на друг, който е носила принцеса Даяна през ноември 1986 г. по време на работно пътуване до Оман.

Това бе забелязано от последователи на Кейт в социалните мрежи и коментирано в @PrincessDianaIconic в Instagram.

 „Днес тоалетът на херцогинята на Кеймбридж много напомня за друг, който носеше свекърва ѝ, принцесата на Уелс.“, пишеше в поста.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

XFT ( преди 3 години )