IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стана ясно защо се развеждат Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози

22 май 2020 08 40

Актрисата искала деца, докато съпругът ѝ не искал да се лиши от партитата

Снимка: БГНЕС

Вече е ясна причината за развода на Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози. Според източник на сп. „People“ актрисата е искала деца, докато съпругът й – не.

33-годишната Олсън, която е и дизайнер е подала молба за развод с 50-годишния бизнесмен и брат на бившия президент на Франция през април, но за това се заговори едва от миналата седмица. Оливие Саркози поискал Мери-Кейт веднага да напусне апартамента им в Ню Йорк и то по време на пандемията от коронавирус.

Това става причината звездата да поиска екстремно анулиране на брака, но получила отказ, заради режима на изолация. Двамата съпрузи имаха пет години брак.

Съвсем скоро източници на изданието разказали защо двамата решили да продължат в различни посоки. След като Мери Кейт е поискала да стане майка, бизнесменът ѝ отказал, защото вече имал двама наследници. До неотдавна актрисата също не се замисляла за деца, но вече мнението ѝ се било променило. Тя се надявала, че Саркози ще размисли, но той настоявал за своето.

Освен това, източникът отбелязва, че бизнесменът обожава нощния живот, което доста дразнело половинката му, която предпочитала да прекарва времето си в неголеми компании, където познава всички. В резултат на това съпрузите често изкарвали времето си на различни места.

Според източника на „People“ Оливие харчил доста пари по партита и много държал да води луксозен начин на живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари