IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага: Не исках да разговарям с Ариана Гранде

26 май 2020 08 50

Все пак приятелството им разцъфва

Снимка: БГНЕС

В новия албум на Лейди Гага ще чуем песни, в които тя си партнира с други известни изпълнители. Към тях спада и Ариана Гранде, а общата им песен „Rain on Me“ вече се върти из интернет. Най-вероятно всеки си мисли, че е много лесно за две звезди да направят общ проект, но Гага опровергава това твърдение.

В интервю за Apple Music тя казва, че първоначално се е отдръпнала от Гранде по време на създаването на песента. „Когато тя дойде в студиото, аз плачех, а тя – не. Каза ми, че всичко ще бъде наред и ми даде номера си“, казва Гага. Звездата допълва, че Ариана е била много настоятелна и често се е опитвала да се свърже с нея, но безуспешно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

„Беше ме срам да се движа с нея, защото не исках да ѝ предам този негативизъм. Тя е толкова красива и крехка“. Все пак, Гага най-накрая вдига телефона, а Гранде е готова да ѝ помогне по всякакъв начин. „Каза ми, че се крия от проблемите си и оттогава сме много близки“. Гага допълва, че клипът към новата им песен ще покаже на феновете неща, които Ариана не е правила досега.

Докато младата изпълнителка е записвала своята част от проекта, Гага е танцувала пред нея. „Направих го и тя започна да прави неща с гласа си, които бяха напълно различни от оригиналното ѝ звучене“. Песента „Rain on Me“ е част от албума „Chromatica“, който ще излезе на пазара на 29 май. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари