IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян отново впечатли с прическа

26 май 2020 10 40

Риалити звездата с нова бронди визия

Снимка: Getty

Клои Кардашян запълва времето си по време на изолацията с промяна на прическата. Звездата в момента е затворена у дома, тъй като в САЩ все още важат някои от рестрикциите и препоръките за социална дистанция. Кардашян и останалата част от семейството ѝ не снимат и епизоди от формата „Keeping Up with The Kardashians“ и всячески се опитват да си намерят други хобита.

Ето че Клои е успяла и реши отново да промени визията си. В петък, 35-годишната звезда публикува снимки в социалната мрежа, на които се вижда, че вече е с нов цвят на косата. Кардашян замени русото с популярното бронди. Звездата написа, че промяната е нужна и се чувства добре с новия си цвят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

В момента тя се изолира у дома заедно с 2-годишната си дъщеря Тру. Снимките на Клои веднага предизвикаха вълна от коментари, един от които беше на майка ѝ – Крис Дженър. Тя написа, че момичето ѝ изглежда невероятно. Това е вторият път, в който Кардашян залага на бронди визията.

През февруари тя се появи по този начин по време на бебешкото парти на най-добрата си приятелка Малика Хая. „Харесва ми тази бронди опашка. Бронди означава смесица между русо и кафяво“, пише звездата на 5 февруари под снимките си. Новият цвят на косата обаче не е единственото нещо, което феновете на Кардашян успяха да видят по време на изолацията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Преди дни тя показа и стегнатото си тяло, което е направила преди пандемията. Звездата заяви, че времето у дома наистина е заличило успеха й в залата, но феновете и приятелите ѝ я увериха, че и сега изглежда чудесно. „Изглеждаш добре“, „Дай си почивка, не се притеснявай“, пишат почитателите ѝ. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари