IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отношенията на Бен Афлек и Ана де Армас се задълбочават

26 май 2020 13 30

Двамата вече се разхождат и с децата на актьора и режисьор

Снимка: BGNES

Вече три месеца Бен Афлек е щастливо влюбен в колежката си Ана де Армас. 47-годишният актьор и 31-годишната звезда от филма „Вади ножовете“ са заедно по време на пандемията и често могат да бъдат забелязани да се разхождат в околностите на Лос Анджелис.

Папараци не пропускат да ги снимат, като този път са ги уловили с наследниците на Афлек.

Бен вече е запознал Ана със своите деца от Дженифър Гарнър – 14-годишната Вайълет, 11-годишната Серафина и 8-годишния Сам, които живеят в съседство със своята майка.

В този състав компанията направи своята разходка с домашните любимци. По всичко личи, че Афлек е настроен сериозно по отношения на Армас, защото по-рано не са виждали избраницата на актьора в компанията на никакви деца. По думите на източник, близък до звездите, Гарнър дори е забранила на бившия си съпруг да запознава децата им с неговите нови момичета, но Ана явно е преминала сполучливо проверката.

„Бен изглежда невероятно щастлив. Те кокетничат и се шегуват. Ана винаги се усмихва, когато е близо до него“, отбелязва източникът пред сп. „People“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари