IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара, Кая Гербер, Адриана Лима – звездите, които са на басейна в карантината

26 май 2020 14 30

Известните личности, престоят вкъщи и забавленията

Снимка: BGNES

Звездите може и да са били по домовете си заради пандемията, но за пореден път ни показаха, че дори и от такава ситуация могат да се извадят позитиви.

Както е казал поетът – дай ми лимони, за да си направя лимонада!

Вече ви разказахме за градините, в които се наслаждават знаменитостите, а благодарение на карантината, успяхме да видим и техните басейни.

Независимо дали събират тен като Адриана Лима, просто са се пуснали по „течението“ като Бритни Спиърс, използват времето за семейството като София Вергара или просто се наслаждават на добра книга като Кая Гербер – звездите могат да ни научат на много за това как да прекарваме свободното си време.

Ето и как го направиха те!

София Вергара

София Вергара и Джо Манганиело са като перфектното семейство – двамата са особено красиви, успешни и с чувство за хумор. По време на карантината не пропускат да се съберат семейно в басейна и да се отдадат на шеги и забавления.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Кайли Дженър

Много време вкъщи и огромен басейн? Звучи като инфлуенсърска мечта, особено за Кайли Дженър. Риалити звездата не пропусна да покаже форми в изрязани бански костюми. На кадрите обаче откриваме повече позиране, отколкото реално наслаждаване на това удобство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Кая Гербер

След като стана ясно, че е претърпяла инцидент и е с гипсирана ръка, Кая Гербер откри как да извлече ползите. Супермоделът си почива в басейн, с книга в ръка, подпряна за... гипсираната ръка! Очевидно освен че е наследила гените на Синди Крауфорд, Кая е и доста практична.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Адриана Лима

Може да не я виждаме с ангелските крила по модния подиум, но това не значи, че ще спре да събира шоколадов тен. Адриана Лима зарадва феновете си с добра идея как да използват максимално комбинацията от свободно време и слънце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър е една от малкото звезди, която очевидно не използва басейна по предназначение. Макар да стои до него, певецът го използва повече за фон да представи новата си колекция суитшърти, а не да се разхлади в топлите дни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Бритни Спиърс

Певицата е като учебник по мързелуване! Бритни публикува кадър в личния си профил в Instagram, на който се вижда как трябва да се ползват басейните. С дюшек, шапка и тотално отпускане под слънчевите лъчи!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари