IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит, Дейвид Бекъм, Хю Джакман и още секси мъже над 45 години

26 май 2020 16 30

Възрастта наистина няма значение

Снимка: БГНЕС

Наближавайки определена възраст, много от нас започват да изпитват носталгия по миналото. Някои тъгуват за щурите купони, други за безсънните нощи, а трети страдат заради изгубеното си стегнато тяло. Има обаче хора, които не позволяват на годините да им попречат да постигнат това, което искат и преследват целите си докрай.

В тази графа попадат и редица холивудски мъже, които карат дамите да въздишат по тях в продължение на десетилетия. Те, както хубавото вино, стават все по-хубави с годините и бързо привличат вниманието. Снимките им със и без дрехи обикалят социалните мрежи и събират хиляди харесвания. Често може да видим как някоя от тях се озовава и върху телефона или компютъра на много жени.

Ето кои холивудски мъже показват, че стегнатото тяло не се влияе от възрастта:

Хю Джакман (51)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by -HJ? (@hugh.ir) on

Актьорът показва, че годините наистина са число, което има значение само при покупката на свещи за рождения ден.

Джош Дюамел (47)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel central (@joshdcentral) on

Въпреки че няма плочки по корема, Джош Дюамел успява да впечатли дамите с визията си. Много от тях говорят, че именно такъв мъж им трябва – естествен, а не изваян като корица на списание.

Брад Пит (56)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Пит сме го харесали още от началото на кариерата му. Освен огромен талант, той притежава и невероятно тяло. За наше щастие, актьорът показа завидната си физика по време на филма „Имало едно време в Холивуд“, за когото печели и „Оскар“. Разбира се, наградата е за играта му, но ние веднага бихме му връчили статуетка и за тялото. 

Дейвид Бекъм (45)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Като професионален футболист, Бекъм няма право да се отпуска дори и за минута. Той винаги е бил с перфектни мерки и показва това в социалните мрежи. 

Джейсън Стейтъм (53)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@legend_jasonstatham) on

Актьорът няма как да не попадне в тази престижна класация с тяло, с което прилича на 25-годишен. Всъщност, звездата тази година ще навърши 53 години. Е, няма какво повече да кажем.

Марк Уолбърг (48)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Уолбърг зарадва фенките си с онлайн тренировка, на която показа как поддържа добра форма. Това, което впечатли дамите обаче не бяха упражненията, а тялото, което актьорът показа. 

Бен Афлек (47)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck Fan Page (@benaffleck44) on

Ана де Армас, новата приятелка на Бен Афлек, със сигурност се наслаждава на тялото на актьора. Той неведнъж е споделял, че тренира усилено и обича да прекарва времето си в залата. Със сигурност, то му се отплаща добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари