IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова, Луиза Григорова – родните звезди на абитуриентския си бал

27 май 2020 16 30

Вижте спомените на известните дами

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Балът е един от най-важните моменти за много дванадесетокласници. С него те казват „чао“ на училището и поставят началото на своя нов живот. Тази година обаче празненства няма да има заради разпространението на коронавируса. След като учиха и завършиха онлайн, всички успяха да си извоюват правото поне да се разделят със своите учители. 

Хиляди абитуриенти изпълниха училищните дворове и се разходиха с колите из улиците на своя роден град. За да ги подкрепят, родни звезди споделят спомени от своя бал и така искат да помогнат на много от тях да спечелят мечтания тоалет, макар и да не могат да го ползват по предназначение.

Вижте кои са те: 

1. Диляна Попова 

Известната актриса и модел е била като кукла Барби на своя бал – с дълга розова рокля. Това се вижда от нейна публикация в Instagram. 

„От времето, когато нямаше селфита, нямаше лайкове и всичко ни харесваше..Снимахме се с апаратчета и вероятно след тази снимка съм дала моето на майка ми да го пази, защото тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон. :)“. 

Попова посочва, че е завършила Техникум по облекло и много държала да е с красива рокля и прибрана коса. 

2. Луиза Григорова 

„Да! Това съм аз, преди точно 11 години, на моя бал и тъй като това е много дългоочаквана и бленувана вечер за повечето ученици, а тази година балове няма“. Това пише младата актриса, която е в очакване на своята първа рожба. 

Луиза Григорова сподели снимка, на която е с елегантна черна рокля. По думите ѝ, нейният бал не е бил с много шум. 

„Разбира се след официалната част и ресторанта, в дискотеката се разви лудо парти и е факт, че е една от малкото вечери в живота ми, които съм запомнила“, обяснява още тя. 

3. Силвия Петкова 

Колежката на Диляна Попова и Луиза Григорова също сподели ретро снимки. На тях тя е със светлозелена сатенена рокля, а на врата си е преметнала ефирно шалче.

„Съпричастна към всички абитуриенти, качвам снимки от Бала... преди... няма да казвам колко години! Правя го, защото ми беше припомнено колко вълнуващи дни бяха за мен тези!“, разказва Силвия. 

Бившата на Калин Врачански разказва, че е била от различните абитуриентки. Това си личи по превозното ѝ средство за бала – истинска линейка.  

„Безпроблемен път в Дните, Випуск 2020!!! Бъдете! Купоните няма да избягат, Обещавам Ви!“, написа още Петкова. 

4. Мари Константин 

Известната влогърка и дъщеря на тв водещата Гала също се включи в инициативата на българските звезди и сподели кадър от своя бал. На него тя е с тоалет с гол гръб. 

„Моят бал беше преди цели четири години... *лелееее, кога минаха*, аз исках да съм с дънки, мама не беше възхитена и направихме компромис – бях с най-вълшебния гащеризон, създаден от любимия ми български дизайнер“, споделя Мари. 

„... Щастлива съм, че го отпразнувах както трябва, така че мерси, мамо и тате. Спомням си, че навън валеше – май месец... Ето го предимството на бал през лятото“, завършва тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари