IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Специалният подарък на Крис Браун за дъщеря му

30 май 2020 13 30

Роялти навърши 6 години

Снимка: Getty

Във вторник в къщата на Крис Браун имаше голямо парти, но то не беше пълно със звезди, а с деца. Дъщерята на рапъра, Роялти, навърши 6 години и изпълнителят се погрижи момиченцето да има незабравим рожден ден. Освен че я засипа с много подаръци и организира дистанцирано парти, Браун сбъдна и една нейна мечта.

Специалният ден на Роялти беше изпълнен с много бонбони, а близки и приятели оставяха своите подаръци през прозорците на колите, за да спазят нужната дистанция заради разпространението на коронавируса. Това обаче беше нищо в сравнение със специалния подарък на Браун.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

След като помогна на дъщеря си да духне свещичките на торта, направена като буквата „Р“, на фона на „Честит рожден ден“, изпята лично от Крис, той разкри изненадата, която пази в тайна няколко часа. Във видео, публикувано в Instagram, се вижда как Роялти се сдобива с клетка за птици, в която има две малки птиченца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royalty Brown Official (@missroyaltybrown) on

„Роро искаше птици и ги получи“, казва майка ѝ и бивша приятелка на Браун – Ниа Гузман. Тя допълва, че дъщеря ѝ вече може да започне събирането на зоологическа градина. За да бъде още по-специален денят, Роялти получи и собствена фотосесия, която беше споделяна от гордите ѝ родители. На снимките момиченцето носи рокля и златна корона.

„Ти си най-добрата част от мен. Кралицата. Искам целият свят да го знае! Честит рожден ден!“, написа Браун. Гузман добави, че дъщеря ѝ е целият ѝ свят и много се гордее с нея. „Нищо в този свят не е толкова красиво, колкото теб“, добавя майка ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royalty Brown Official (@missroyaltybrown) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари