IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш с кратък филм за тялото си

1 юни 2020 11 00

Тя иска да отговори на всички, които критикуват хората заради визията

Снимка: БГНЕС

Били Айлиш показва на хейтърите, че техните коментари никак не я интересуват.

Изпълнителката публикува кратък филм, в който бавно се съблича докато гласът й зад кадър отговаря на всички онези, които бързат да критикуват тялото ѝ и да правят заключения без да знаят цялата история на човек. Материалът носи името „Not My Responsibility“, а сценарият е написан от самата Айлиш.

Видеото, което първоначално беше показано по време на турнето ѝ „Where Do We Go?“, показва как носителката на „Грами“ премахва големия си суитшърт, след което съблича блузата и потника си. След това тя се потапя във вода, а гласът зад кадър пита публиката дали наистина познават Били. „Имате мнение относно моите виждания, моята музика, моите дрехи, моето тяло“, казва тя.

Айлиш продължава и коментира хората, които не я познават, но бързат да я съдят и да я обиждат. Тя добавя, че някои от тях обичат стила ѝ, други го ненавиждат, трети го използват като начин да я критикуват. „Имам чувството, че следите всяка моя крачка“. Изпълнителката говори и за това, че е чувала обвинения за това, че носи твърде големи суитшърти и не изглеждала като нормална жена.

„Дали моята стойност се базира на вашите възгледи? Или вашето мнение не е моя отговорност?“, завършва Били. С това видео тя иска да покаже, че обществото все повече свиква да съди хората само по вида им, а не оценява това, което правят и не вижда таланта им. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари