IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нанси Карабойчева в трепетно очакване

1 юни 2020 10 50

Моделът показа наедрялото си коремче

БГНЕС

Нанси Карабойчева е в трепетно очакване на своето дете. Моделът, който вече е в края на седмия месец, показа наедрялото си коремче. 

Бъдещата майка се е снимала заедно с любимия си – волейболния национал Добромир Димитров. Двамата са били гости на детски рожден ден. 

Нанси и съпругът ѝ все още не са разкрили какъв е полът на бебето, но на един от кадрите има хаштаг #littleprincess (малка принцеса), заради който мнозина сметнаха, че очакват момиченце. 

„Когато съм щастлива... Бременна в 7-ми месец, с прекрасен мъж, разхождам се отново навън, времето е чудесно, просто – щастлива!“, написа по-рано Карабойчева и качи снимки от разходките си в парка. 

Красавицата, която засне специална фотосесия с наедрелия си корем, споделя, че бебето е най-добрият подарък, който някога е получавала. 

През април тази година Младата двойка обяви, че ще има свой наследник. 

„Ставам на 27! Но най-големия си подарък получих преди 6 месеца... по-щастлива не мога да бъда! Обичам те безкрайно“, написа тогава Нанси Карабойчева. 

Мис България сключи брак с Добромир Димитров през 2018 г. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари