IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

94-годишната кралица Елизабет II се появи на кон

1 юни 2020 13 30

Монархът язди 14-годишно пони в околностите на замъка Уиндзор

БГНЕС

Кралица Елизабет Втора дълго време остана изолирана в замъка Уиндзор, заради пандемията от коронавирус. Много от нейните задължения бяха поети от принц Уилям и Кейт Мидълтън. По време на карантината тя направи публично изявление пред поданиците си, което монархът прави изключително рядко.

А ето че вече кралицата се появи и с първата си изява, показвайки завидно здраве. Появиха се нейни снимки, на които 94-годишната Елизабет язди кон в околностите на замъка. Животното е 14-годишно пони. На страницата  на кралското семействоThe Royal Family в Instagram се вижда как кралицата е с бели ръкавици и забрадка върху малкото жребче. Снимките са няколко, сред които има и от архивите, където се вижда, че кралицата обича да язди от много отдавна. 

Кралицата изпитва особена любов към тези благородни животни. Първият кон в живота й е още, когато тя е едва на четири години. Любовта към конете у кралицата е  наследена и от единствената й дъщеря - принцеса Ан, която през 1976 г. дори взе участие в олимпийските игри в Монреал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Последната ѝ официална фотография беше преди месеци – на 19-и март в разгара на епидемията от коронавируса, когато напусна Бъкингам и на път за графство Бъркшър, където и се намира замъкът Уиндзор. А това бе на 19-и март.

С кралицата е и 98-годишният ѝ съпруг принц Филип, а за тях се грижи малък брой служители.

 

 


 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари