IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Сандлър не отишъл на бала си след завършването

2 юни 2020 08 40

Актьорът разказа как се храни по време на изолация

БГНЕС

Адам Сандлър избрал да остане вкъщи, вместо да отиде на бала. Това става ясно от специално видеообръщение, което актьорът отправи към завършващите щатския университет в Мисури. 

„Здравей, випуск 2020! Майко мила! Браво на вас. Успяхте. Вече официално сте умни. Трудихте се усърдно, за което заслужавате уважение. Съжалявам за тежкото време, в което завършвате, но знаете ли как премина нощта на моето завършване на гимназия?“, казва той в своя клип и посочва, че тепърва абитуриентите ще имат още много поводи за празнуване. 

„Стоях вкъщи с родителите ми и всички се взирахме един в друг – точно както правите сега вие. След това обаче забавата започна. Обичам ви!“, обяснява още Сандлър.

Комедийният актьор сподели своя снимка с тога и шапка с пискюл, като завърши с думите: 

„Поздравления! Насладете се на мига и бъдете готови да спасите света. Ние се нуждаем от вас“. 

По-рано в интервю за Джими Кимъл, холивудската звезда сподели, че социалната изолация му се е отразила доста добре, особено на сексуалния му живот. Той призна пред тв водещия, че с жена му Джаки са започнали да експериментират в леглото. 

На въпрос как се храни, Сандлър призна, че на моменти е прекалил с количествата и по време на карантината ту е свалял, ту е покачвал няколко килца. По думите му, основното, към което вече се придържа, е да се храни по-често, но по малко. 

„Никога не съм харесвал периодичното гладуване. Познавам хора, които са го правили и не са отслабнали“, обяснява актьорът, според когото ограничаването на някои храни е по-добрият вариант. Той посочва, че след 19 часа не яде тежки храни, защото те трудно се разграждат от организма. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари