IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралицата на Бутан показа втория си син

3 юни 2020 14 40

Името на бебето се пази в тайна

БГНЕС

Кралицата на Бутан показа втория си син. Снимка на бебето бе качена в официалния профил на кралския дворец по повод нейния рожден ден. 

На един от кадрите Джетсун Пема, която на 4 юни ще стане на 30 години, държи момченцето, което роди в средата на месец май. На друг съпругът ѝ – Джигме Кесар Намгиал Вангчук, го е взел на ръце, а до него стои тя и по-големият им син – принц Джигме. 

От пресслужбата на краля и кралицата на Бутан приканиха народа да се моли за здравето и щастието на рожденичката, която изглежда страхотно в лилави одежди. 

Въпреки че са минали почти 3 месеца, семейството все още не е съобщило как се казва бебето. По традиция, кралската двойка го пази в тайна за определен период от време, след което го оповестява на специален ритуал. 

За момента всички наричат момченцето с обръщението „The Gyalsey“ или „принц“. 

Джетсун Пема е най-младата кралица в света. Тя често е наричана „Хималайската Кейт Мидълтън“. Близо 5 години след нейната сватба с Джигме Хесар Намгиал Вангчук, познат още като „Краля на драконите“, тя става майка за първи път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари