IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради това Меган Маркъл и принц Хари си тръгнаха от Великобритания

7 юни 2020 12 00

Ситуацията с британската преса и Кейт Мидълтън била показателна

Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че Кейт Мидълтън е решила да съди британското издание „Tatler“, което публикува подробен материал за живота на кралското семейство в стил „Екатерина Велика“, позовавайки се на надеждни източници, се заговори, че косвено участие може да има херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл.
Според близки на някогашната звезда от сериала „Костюмари“, Меган е възмутена от ситуацията с Кейт.

„Меган обясни, че Кенсингтънският дворец никога не я е подкрепял, докато британската преса я разкъсваше на парчета“, – обяснили те пред „Daily Mail“ по повод изявлението на двореца Кенсингтън, които заявиха, че публикуваната информация в „Tatler“ е невярна и е възможно скоро да започне дело срещу тях.
Недоволството на Маркъл идвало от бързата реакция на двореца, която пък тя така и не видяла, когато се отнасяла до нейната особа.

„За Хари това наистина е като шамар в лицето, защото той постоянно искаше актуализирана информационна политика или поне дискусия за подобни проблеми.“ Не беше чут и тогава се появи Кейт, щракна с пръсти и получи подкрепа“, обясняват още източниците пред изданието.

Според херцогинята на Съсекс ситуацията говори сама за себе си – заради такива инциденти тя и Хари са били принудени да се сбогуват с кралския живот. „Вместо да помогнат, те го накараха да почувства, че тя иска твърде много, очаква твърде много, въпреки че просто искаше подкрепа от страна на двореца“, добавя източникът.

Меган също призна пред приятели, че Кейт никога не ѝ е давала шанс да се сприятелят, въпреки че бившата актриса искала да установи топла връзка. И по време на мартенското пътуване на херцозите на Съсекс до Лондон, Мидълтън едва разменила няколко думи с Маркъл. – Ако бяха в обратните позиции, Меган би положила всички усилия, за да може Кейт да се почувства като част от семейството. Тя ще признае, че са сестри“, добавя още източникът.

По отношение на ситуацията със злополучните чорапи по време на сватбената церемония през май 2018 г.Маркъл отбеляза, че тогава всъщност не е имало проблем, докато Мидълтън не го е направила така, въпреки че това е било голям ден за нея и принц Хари, а не за Кейт.
Градусите в този ден били наистина високи и не е имало нужда от допълнителни дрехи за малките шаферки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

SonyaP ( преди 3 години )
Тази американска второразрядна актриса, където се опита да направи кралска кариера с онази си работа на коляно, защо не вземе да си затвори устата и да си стои тихо и кротко при маминка си в Калифорния. Тя не може да преживее факта, че не тя ще стане един ден британска кралица... Изпокара се със своите кръвни роднини, а сега направи така, че и Хари да се скара и раздели с кралското семейство. Маркъл е единствано една долна неблагодарница!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Григорова ( преди 3 години )
Актрисата иска ролята на кралица, но тя вече е заета!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Дада ( преди 3 години )
Стига е циврила - Кейт е бъдещата кралица. Тая е просто една дето се ожени за "резервата". Всяка жаба да си знае гьола.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар