IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безупречният стил на Мелания Тръмп

4 юни 2020 08 30

Ето едни от най-забележителните тоалети на първата дама на САЩ

Снимка: БГНЕС

Ако президентът на САЩ Доналд Тръмп често търпи обидни шеги за прическата си и необузданото си поведение, то неговата съпруга – първата дама Мелания Тръмп винаги привлича вниманието със стил и изисканост.

50-годишната Мелания изглежда перфектно на всяко събитие, на което придружава съпруга си. Изпъква със сдържания си начин на поведение, с движението на тялото, с поддържаната си фигура и особено с безупречния си гардероб.

Като бивш модел, госпожа Тръмп знае как да стои пред обективите. Тя залага на известни марки като Gucci, Givenchy, Dior, Dolce & Gabbana, за да е сигурна, че не би предизвикала критики за облеклото си. А и тя е съвсем наясно, че и най-малката грешка веднага ще бъде подробно обсъждана. Затова и за вида си тя не щади ресурси.

Мелания е съпруга на Тръмп от около 16 години. Според доклад за миналата 2019 г. първата дама на САЩ е изхарчила около 193 694 паунда за дрехи.
Без значение дали ще е до мъжа си на спортно събитие или на някое от най-важните за външната политика мероприятия, госпожа Тръмп винаги е на ниво. Така тя облече тоалет на Марк Джейкъбс, докато бе на футболен мач с мъжа си. Дрехата се продаваше за 268 британски лири и тя я съчета с черни велурени ботуши Prada, които струват  930 паунда.

Стопанката на Белия дом отдавна излезе от сянката на съпруга си и сама може да смае аудиторията с поведението си. Така направи на една от първите ѝ публични изяви, които бяха намалени заради коронавируса. На 22 април тя засади кленово дърво на високи токчета на Manolo Blahnik  в Белия дом. Поводът бе Деня на земята и естествено костюмът ѝ тематично бе продължен в зелено. Госпожа Тръмп се спря на шлифер от бранда на Victoria Beckham.

Първата дама на САЩ се грижи с особено внимание за облеклото си, особено излизайки от САЩ. Запомнящ си остава тоалетът ѝ при посещението на Тадж Махал в Индия. Първата дама носеше бял костюм по поръчка със зелен копринен шал от Ерве Пиер. Той е един от любимите ѝ дизайнери, който проектира своята встъпителна за посещението ѝ в страната рокля. Ерве Пиер е обличал и други първи дами и впечатлява с вдъхновяващите си тоалети, които спокойно може да наречем художествено творение.

Мелания посрещна новата 2020 година с рокля от Givenchy. За Свети Валентин избра цвета на любовта и облече тематично червено кожено палто. Снимана е в палто в стил роза на Ралф Лорън, което тя съчетава с чанта с цвят на вино Hermès Birkin.

Едни от най-запомнящите ѝ се появи са по време на срещата ѝ с принц Чарлз и Камила. Вечерта в Бъкингамския дворец тя спази предварително ясния „код бяло“ и блесна с рокля на Dior, чиято цена варира между 31 800 и 38 000 долара.Но особено изтънчено бе ослепително жълтото палто на „Валентино“ на срещата ѝ с кралица Елизабет Втора, чиято стойност е 7 700 долара от колекцията есен/зима 2019 г.

Ясно е, че като първа дама на САЩ и съпруга на Доналд Тръмп подобна цена не може да я уплаши. На нея определено ѝ отиват тоалетите и Мелания Тръмп ясно разбира това. Едно е сигурно, каквото и да облече, със сигурност ще предизвика обществения интерес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари