IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям е загрижен за брат си, с Хари са в чудесни отношения

4 юни 2020 10 37

Херцогът на Съсекс не се чувства добре толкова далеч от родината

Снимка: БГНЕС

След Мегзит, принц Уилям и принц Хари навлязоха в период на карантина. Братята подновиха комуникацията си, тъй като техният баща – принц Чарлз бе с положителна проба от инфекцията COVID-19. Сближиха ги и семейните празници, които настъпиха през пролетта като рождените дни на децата им.

Източници от близкия кръг на кралското семейство разказаха, че синовете на принцеса Даяна най-накрая са се помирили, когато Хари, заедно със съпругата си Меган Маркъл и сина им Арчи, се установяват в Бевърли Хилс.

В новата и донякъде враждебна среда херцогът на Съсекс успял да разчита на по-големия си брат, който е много притеснен за него. „Заминаването в напълно различна страна никога не е лесно за никого, включително за Хари. Той не е очаквал, че ще се сблъска с толкова много препятствия, заяви източник пред „Us Weekly“. – Уилям посъветва Хари да се върне в Лондон или да се премести някъде другаде, където би било по-безопасно. Той се притеснява за благополучието и безопасността на брат си.“

Хари общува и с баба си. Отбелязва се, че кралица Елизабет „се свърза с Хари, за да разбере дали всичко е наред, и му предложи помощ, ако е необходимо“. Херцогът имаше твърде „нереални очаквания“ за живота в Лос Анджелис, той гледаше много през розови очила.

Все още не е ясно кога двамата с Меган ще напуснат имението на Тайлър Пери и ще се преместят на по-усамотено място.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Илиев ( преди 3 години )
Дошла от далечните за Англия колиби,влезе като клин в спокойното кралско семейство.Когато се мисли и действа с другата глава,проблемите се "раждат" като котките.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар