IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид и The Weekend решиха да си дадат пореден шанс

4 юни 2020 17 40

Ще издържи ли този път връзката им?

БГНЕС

Бела Хадид и The Weekend решиха да дадат пореден шанс на връзката си. 23-годишният модел и 30-годишният рапър се разделиха през август 2019 г. след четири-годишна връзка.

Причината е често срещана в света на шоубизнеса – несъответствието на работните графици и невъзможността да се виждат често. Оттогава моделът не се среща с никого и предпочете да отделя време за себе си. Тя е фокусирана изключително много върху кариерата си. Феновете ѝ смятат, че красавицата не може да забрави бившия си и търси всяка удобна възможност да му напомни за себе си.

Изданието „US Weekly“, позовавайки се на думите на свой източник, съобщава, че бившите любовници започнали да общуват отново и може би са подновили връзката си.
Двамата се запознаха през април 2015 г. Месец по-късно младите започнаха да се срещат и през ноември 2016 г. се разделиха за първи път.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Hadid Brasil (@bellahadidbrasil) on

Известно време The Weekend имаше любовна афера с певицата Селена Гомес, но тази история не продължи дълго. През октомври 2017 г. любовната им връзка приключи. Музикантите все пак останаха добри приятели.

Рапърът се завърна отново към Бела през април 2018 г. Двойката беше забелязана заедно на фестивала Coachella, а след това и на едно от партитата в Кан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари