IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Поставях Брад на първо място

5 юни 2020 08 30

Актрисата признава, че е трябвало да подхожда различно към брака

Снимка: Getty

Бракът между Дженифър Анистън и Брад Пит беше един от най-коментираните в Холивуд. Двамата бързо се превърнаха в любимци на папараците и всяка тяхна стъпка беше внимателно следена и фотографирана. За съжаление, актьорите се разделят през 2000 година, а много от феновете обвиниха Анджелина Джоли за това.

Въпреки че нещата не се получават екранната Рейчъл казва, че не съжалява за моментите, прекарани с бившия си съпруг. Има неща обаче които би променила. 51-годишната звезда говори пред „Vanity Fair“ и споделя, че винаги е поставяла нуждите на Пит пред своите и това често е оказвало негативно влияние върху настроението ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer aniston Italia ?? (@jenniferaniston_italy) on

“Сега бих направила нещата по различен начин. Бих ходила на повече почивки и не бих се пренебрегвала толкова много. Обичам да се грижа за хората, но понякога поставям тях пред себе си и в това няма смисъл. Ако продължавам по този начин, накрая ще изгубя себе си“, казва Анистън и добавя, че обвинява себе си за държанието си. 

В момента мисли по съвсем различен начин и се опитва да промени отношението си към хората. „Никога повече няма да забравя за себе си. Смятам, че този брак ме научи на някои неща“. След раздялата звездата разбира, че трябва да разчита само на себе си и да се наслаждава на самотата си. 

Анистън споделя, че въпреки развоя на нещата и връзката на Брад с Анджелина Джоли, тя не иска да бъде приемана като жертва. Според нея, всеки трябва да приеме съдбата си и да се фокусира върху настоящето, а не да живее в миналото. „Връзките се крепят на двама души. Всеки един от тях е виновен за техния край“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ???????? (@dolcemag) on

След последния награден сезон в Холивуд се заговори, че Дженифър и Брад може да дадат втори шанс на любовта си, но засега това остава само в сферата на мечтите за техните фенове. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари