IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек и Ана де Армас – част от протестиращите срещу расизма

6 юни 2020 13 30

Двамата бяха фотографирани по време на демонстрация в Калифорния

Снимка: БГНЕС

Убийството на тъмнокожия Джордж Флойд от полицаи разгневи хората в САЩ и разпали множество протести. Много звезди откликнаха на случващото се и изразиха мнението си. Сред тях бяха и Бен Афлек и Ана де Армас. 47-годишният носител на „Оскар“ се присъедини към мирния протест в борба с расовата несправедливост. А до него бе новата му половинка – звездата от „Вади ножовете“.

Двамата взеха участие в демонстрацията, която се състоя в района на Venice Beach, Калифорния. Тя бе посветена на подкрепата на движението „Black Lives Matter“.

Активистка сподели, че Бен и Ана са останали, за да слушат речите на местните общества. Тя се запознала с актьорите и те отбелязали, че искат да направят всичко възможно, за да помогнат. Бен дори бил любезен и се съгласил да му направят снимка.

От началото на връзката си Афлек и Армас правят всичко заедно. Те пребивават един до друг по време на карантината, разхождат домашните любимци. Актьорът дори запозна Ана със своите деца, които възпитава заедно с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари