IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луиза Григорова празнува годишнина от сватбата

5 юни 2020 14 40

Актрисата сподели кадър с булчинската рокля

Pixabay

Годишнина от сватбата празнуват Луиза Григорова и съпругът ѝ Мартин Макариев. По този повод актрисата сподели един от щастливите им мигове във Facebook.

„3 години, любов моя! Думите са излишни!“, написа тя към кадъра, на който двамата са на брега на морето в Лозенец, където сключиха брак.

Наскоро семейството сподели, че очаква първото си дете. Луиза избра да качи кадър от видеозон, на който се вижда бебето и написа: „Макариев 2.0“.

В началото на май актрисата разкри и какъв е полът на бебето:

„МОМЧЕ. В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме „Женското царство“, затова реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно с част от тях – мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо женско царство“.

Момченцето ще бъде първо за Луиза Григорова-Макариев, докато режисьорът Мартин Макариев има 10-годишен син от предишната си връзка.

След като обяви, че ще става майка, актрисата не спира да споделя свои снимки в социалните мрежи и говори открито за бременността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари