IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петя Дикова отново е бременна

5 юни 2020 12 09

Това ще е второ дете за водещата

Снимка: Pexels

Телевизионната водеща Петя Дикова и приятелят ѝ Илиян Любомиров ще стават родители за втори път. Новината беше обявена в социалните мрежи със сладка снимка, на която семейството е направило математическо уравнение, чийто резултат е 4. На фотоса се виждат бъдещата майка и Любомиров, който държи първото дете на двойката. 

„Винаги най-много съм мечтал да имам свое голямо, сплотено семейство. Благодаря ти, Petya, че си моята сбъдната и сбъдваща се мечта. Благодаря и на Господ, че ще си имаме още едно детенце, плод на чистото ни обичане.
Щастлив съм“, написа Любомиров в социалните мрежи. 

Двамата журналисти станаха родители за първи път през пролетта на 2019 година, когато се появи синът им Александър. На 22 април малкият отпразнува първия си рожден ден и тогава баща му си пожела скоро да има още едно дете, за да може синът му да си играе с някого. Е, явно желанията бързо се сбъдват и скоро малкият Александър няма да бъде сам.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Илиян Любомиров (@iliyan_lyubomirov) on

Петя Дикова пък публикува снимка на сина си в социалните мрежи за рождения му ден и сподели, че винаги си е мечтала за него. Водещата не спира да споделя с феновете си мили фотоси на малкия, които веднага събират хиляди харесвания и коментари. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари