IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян и Кание Уест поддържат мира помежду си като се избягват?

5 юни 2020 17 40

Двамата са на съвсем различни вълни, споделя източник

БГНЕС

В края на май Ким Кардашян и Кание Уест отбелязаха шест години от началото на своя семеен живот. На страницата си в Instagram 39-годишната риалити звезда публикува архивни кадри с 42-годишния рапър и остави трогателно послание. Съпругът ѝ не закъсня с подобен романтичен отговор. Феновете на знаменитостите все пак обърнаха внимание на това, че в последно време в страниците на Ким в социалните мрежи има все по-малко снимки с Уест.

Източник, близък до звездите, подсилва напрежението като споделя, че съпрузите с усилие поддържат мира помежду си по време на карантината и се стараят минимално да се срещат в разкошния си дом, за да избегнат конфликтни ситуации. Много често за това им помага съвсем различният им дневен режим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„Понякога те са на съвършено различна вълна“, разказва източникът пред „Us Weekly“. – Тя става рано и се занимава със спорт, а той спи до доста късно. Ким непрекъснато работи и се занимава със своите неща. На Кание сега му е по-трудно, защото няма толкова много ангажименти. Той следи Ким да има всички условия, за да може и тя да си почива и поема въздух“.

В най-критичния момент Кание дори взел децата в семейното ранчо, за да може съпругата му да има сили. Съпрузите имат четири деца – Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. В началото на самоизолацията Кардашян призна в интервю, че се замисля за пето дете, но след толкова опити преразгледала плановете си.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари