IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие: Арчи вече говори

8 юни 2020 15 00

Според източник, синът на Меган и Хари казва няколко различни думи

Снимка: БГНЕС

Само преди месец Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха първия рожден ден на сина им Арчи, а сега имат и още един повод за радост. Според „Us Weekly“, момченцето вече говори. Източник споделя пред изданието, че Арчи може да казва само определени думи, но със сигурност има силен глас. „Той казва думи като мама, дада, книга и куче“, казва близък до двойката и добавя, че Арчи обича да си играе и на криеница.

Източникът споделя, че херцозите на Съсекс се опитват да прекарват колкото се може повече време с Арчи и не приемат родителството като нещо задължително. След като момчето се измори и си легне, Хари и Меган гледат филми, играят бордови игри или готвят. Семейството напусна Великобритания в края на март и се премести да живее в Лос Анджелис, където прекара и социалната изолация. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

В началото на май друг източник каза пред Elle, че Арчи вече се изправя сам и се опитва да ходи. Приятел на двойката пък споделя, че в момента Хари и Меган се чувстват много добре и са щастливи, че са напуснали двореца и са отстъпили от кралските си задължения. Двамата обаче продължават с благотворителните си инициативи и дори създадоха своя организация „Archewell“. Освен това те открито подкрепят протестите в САЩ, които бяха породени от убийството на Джордж Флойд.

По-рано през седмицата Меган изненада абитуриентите в бившата си гимназия и заяви, че е горда с всеки един от тях. „Сега имате шанс да бъдете част от революцията“, каза тя. Херцогинята насърчи момчетата и момичетата да използват гласа си и правото си на вот, за да променят нещата не само в САЩ, но и в целия свят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари