IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Булка на 55: Сандра Бълок се омъжила тайно

11 юни 2020 10 55

Актрисата най-сетне се реши за брак

БГНЕС

Сандра Бълок се омъжила тайно. Актрисата, която излиза с Брайън Рандъл от 2015 г., най-сетне се реши да сключи брак. Според информация на американските медии, тя е искала да подпишат само двамата, без да вдига излишна помпозност, но накрая са поканили само най-близките си. 

55-годишната звезда и с една година по-малкият ѝ приятел все пак са почерпили за повода, като направили парти в имението им в Калифорния. Техни шафери са били децата на актрисата – 9-годишният Луис държал халките, а по-малката му сестричка носела букета на майка си. 

Според Джералдин Филпип, която е работила с Бълок, тя искала да сключи брак с Рандъл още през 2016 г., но тогава тя я разубедила да не го прави. Фотографът, който изглежда доста по-млад, живее с нея от няколко години, но на няколко пъти е арестуван от полицията заради употреба на наркотици. 

По-рано актрисата бе омъжена за Джеси Джеймс. Бракът ѝ с тв водещия обаче не трая дълго и след 5 години двамата се разведоха. Основна причина за това бяха неговите изневери. 

В момента Сандра отглежда децата си, които са осиновени, заедно с Брайън Рандъл, който ги обожава. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари