IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Винъс Уилямс със своя линия слънцезащитни продукти

14 юни 2020 18 00

Те са екологично чисти

БГНЕС

Винъс Уилямс създаде своя линия слънцезащитни продукти. Заради цвета на нейната кожа и това, че тя предпочита екологично чисти продукти, тя била принудена да разработи собствена формула, която да предложи на козметичните компании. 

Известната тенисистка си партнира с бранда „Credo“, с чийто екип на пазара излиза „Eleven by Venus“. Така се казва марката, а иначе към нея има крем за лице със слънцезащитен фактор 30, който не оставя бели следи по кожата.

Освен крема, със същото име се предлага и серум, с по-лека формула и слънцезащитен фактор 35. В него има хидратиращи съставки, които не позволяват на кожата да остане суха и да загрубее.  

И двата продукта, с които сестрата на Серина Уилямс се гордее, съдържат в основата си цинков оксид. В сравнение с други съставки, използвани в други продукти, предпазващи от слънце, той не вреди на кораловите рифове в океана. 

„Като спортист и професионален тенисист, прекарващ по-голямата част от живота си на открито, бях принудена да създам колекция за грижа за слънцето, която мога да използвам ежедневно“, споделя Уилямс пред изданието „InStyle“.

Според Винъс, нито един продукт от нейната лимитирана серия няма да навреди на планетата и всички са подходящи за хора с различен тип и цвят на кожата.

Както съставките, така и опаковките на козметиката на тенисистката са природосъобразни. Всички те могат да се рециклират. Така например и двата продукта са подходящи за вегани, като са тествани без да се извършва жестокост върху животни. 

Седмица след пускането на крема и серума, създаден от Винъс, всички бройки вече са изчерпани – нещо, което звездата въобще не очаквала.

Междувременно, фенове на тенисистката я нападнаха в Instagram за това, че не коментира нищо за убийството на Джордж Флойд.

„Винъс, чакаме те да говориш за бруталността на полицията и как чернокожите биват убивани безскрупулно“, „Както ние те подкрепяме, така трябва и ти да направиш същото за нас“, пишат те под публикацията ѝ за слънцезащитните продукти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари