IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Кларксън се развежда

12 юни 2020 17 40

Бракът ѝ продължи 7 години

Снимка: БГНЕС

Кели Кларксън и съпругът ѝ Брандън Балксток поемат по различни пътища. Изпълнителката е подала молба за развод на 4 юни.

Двамата се женят през 2013 година и имат две деца – 5-годишна дъщеря и 4-годишен син. Според Кларксън, причината за раздялата са „непоправими различия“, а в документите е записано, че децата ще бъдат отглеждани и от двамата родители. Звездата моли съда в Лос Анджелис да активира предбрачния договор, за да може всяка една страна да покрие разходите си по развода.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson) on

Тя също така отказва да изплаща издръжка на Балксток. Кели най-вероятно ще си върне и фамилията, след като през 2013 година приема тази на съпруга си. Засега не е ясно как точно ще се разделят вещите и имотите, които са били придобити по време на брака. 

Раздялата идва като огромен шок за феновете на двойката. През април Брандън сподели мили съобщения в социалните мрежи по случай рождения ден на Кларксън. Тогава той записа видео заедно с двете им деца и неговия 13-годишен син от друга връзка. „Обичам те, мамо. Надявам се да имаш чудесен рожден ден и много те обичам“, започна дъщерята на Кларксън.

Видеото беше заснето в Монтана, където семейството прекарва карантината. „Сега виждам това и не мога да спра да плача“, сподели изпълнителката в социалните мрежи. Звездата започва да се среща с Балксток през 2012 година. „Досега не съм чувствала такова привличане, което чувствам в момента“, каза тогава Кели. Тя добавя, че е усетила нещо в себе си още през 2006 година, когато двамата се запознават, но по това време той е бил женен и затова нещата не са се получили. 

През 2015 година обаче певицата признава, че Брандън не е нейната половинка. „Аз съм едно цяло и той е различно цяло“, обяснява тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари