IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Меган Маркъл, Дория Рагланд, заживява при тях

16 юни 2020 17 50

Тя ще се грижи за малкия Арчи, докато херцозите на Съсекс си стъпят на краката

Снимка: БГНЕС

След като се завърна в САЩ, Меган Маркъл смяташе, че ще е близо до своите близки, но пандемията от коронавирус промени първоначалните ѝ планове.

Все пак херцогинята на Съсекс реши да покани майка си Дория Рагланд да живее в дома, в който пребивава с принц Хари на стойност 18 милиона долара, който е собственост на продуцента Тайлър Пери, съобщава „Daily Mail“.

63-годишната Дория ще изпълнява длъжността като „неофициална детегледачка“ за внука си Арчи и ще помага на двойката да си стъпи на краката в САЩ.

Принц Хари и Меган Маркъл в момента разглеждат варианти за свой дом в Калифорния, който да си купят и един от критериите, на които обръщат сериозно внимание е да има допълнителна къща, в която да живее майката на Меган.

„Дория Рагланд има своя квартира. Тя има прекрасни отношения с принц Хари“, добавил източник пред „The Sun“. Друг източник добавил, че Меган иска да е близо до майка си, тъй като тя е най-голямата ѝ опора и близък човек, на когото може всичко да довери. Освен това Дория е много независима жена и според източници прави всичко възможно нейното присъствие да не влияе на живота на Меган и Хари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Колибарите окупираха цялото кралство.Да не си днес на мястото на кралица Елиизабет-2.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар