IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест стъпва на козметичния пазар

16 юни 2020 17 40

Рапърът мисли да пусне своя линия продукти

Снимка: БГНЕС

Скоро Кание Уест ще има още един проект към своето растящо резюме. 

След като се утвърди в модния бизнес със своята марка „Yeezy“, рапърът смята, че е готов да разшири още повече обхвата си и да стъпи в още една индустрия. Според „E!News“, Уест мисли да започне своя линия козметични продукти, които отново ще бъдат част от „Yeezy“. 43-годишната звезда ще произвежда базовите стоки за красота. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Според документите, това ще е козметика като грим, руж, пудри за лице, фон дьо тен, моливи за очи, моливи за вежди, изкуствени мигли, червило и гланц. Освен това Кание също ще използва марката си за производство на няколко основни средства за грижа за кожата като очни кремове, почистващи препарати за лице, тонери, ексфолианти за тяло и лице, кремове за лице, овлажнители и лосиони. 

Рапърът смята да влезе и в други категории на красотата, включително грижа за косата, ноктите, тялото и създаване на парфюми. Новината за новата линия на Кание идва само няколко седмици, след като той подаде документи да патентова марката „Yeezy“. Според правните документи, той е подал молбата на 2 юни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Засега Кание все още не е обявил публично за новото си начинание. Разбира се, феновете му вече знаят, че той има досег с козметичната индустрия. През 2017 година той е подал документи за откриването на марката „Donda Cosmetics“, която е кръстена на покойната майка на рапъра – Донда Уест. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари