IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато и Макс Ерих – по-влюбени от всякога

19 юни 2020 08 50

Двамата на почивка в луксозна резиденция

БГНЕС

„Любовта на моя живот“. Така Макс Ерих нарича Деми Ловато в една от последните си публикации в Instagram. Новият мъж в живота на певицата се похвали, че двамата са имали незабравим уикенд. По всичко личи, че социалната изолация се е отразила добре на двамата и те са по-влюбени от всякога. 

Певицата и нейният любим споделиха почти едни и същи снимки в социалната мрежа, в които и при двамата присъстват думите „любовта на моя живот“. 

„Имах невероятен уикенд в магичната пустиня на  Joshua Tree National Park с моята любов – Макс Ерих. Отидох да работя по един проект, но беше толкова приятно да заминем за няколко дни...“, пише певицата към снимките, направени на залязващото слънце. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato) на

Ловато, която дълго време търсеше идеалната половинка, призна, че Макс я прави истински щастлива и обича да приключенства с него. 

Двойката е прекарала уикенда в малка резиденция близо до Лос Анджелис. Деми и Макс са наели нестандартна постройка, намираща се сред природата, наречена „Невидимата къща“. Тя представлява модерен прочит на бунгало, но стъклено, оборудвано с най-различни екстри. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от MaxEhrich (@maxehrich) на

Ловато и Ерих платили по 1 000 долара на час, като си почивали в една от трите спални. Ползвали и вътрешния басейн, който се вижда на част от техните снимки. 

„Обичам те до най-далечните галактики и обратно, какъв уикенд“, коментира актьорът, който свири на китара. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари