IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три пиърсинга наведнъж – Карди Би го може!

19 юни 2020 08 35

Певицата показа бедро заради обновена татуировка

БГНЕС

Каква болка изпитва човек, на когото му поставят три пиърсинга един след друг... Това реши да покаже Карди Би в своя Instagram. Певицата, която боядисва косата си в нестандартни цветове и обича татуировките, се реши да сложи малки бижута на гърдите си. 

Рапърката качи серия от видеа, в които се вижда как ѝ поставят пиърсингите в студиото. На тях се вижда, че до нея е половинката ѝ Офсет, който ѝ държи ръката. Но това не ѝ помага, когато тя усеща пробожданията и прави странни физиономии. 

Певицата е избрала да си сложи малко слънчице, точка и златно доларче с камъни малко над бюста си. 

„Този път боли“, казва тя докато ѝ слагат втория пиърсинг и размахва ръце, за да спрат за малко. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib) на

Накрая Карди Би показа крайния резултат в ново видео. В него се вижда, че тя има една обеца точно под устните, но за нея уточнява, че е стара и скоро ще я махне. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib) на

Тази седмица на Карди Би е пълна с трансформации. Преди няколко дни тя показа, че си е променила една от татуировките си – на паун, разположен върху едно от бедрата ѝ. За да бъде по-хубав, тя е решила да внесе някои подобрение и да го оцвети по-добре. 

Както се досещате, Би не пропусна да сподели как изглежда обновеният ѝ татус, като се снима гола, само с горнището на банския си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib) на

Но промените за Карди не свършват дотук. След като прекара дълго време в изолация, тя свикна да се боядисва сама и смени какви ли не перуки. Сега от розова, косата ѝ стана синя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари