IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луиза Григорова се отказа от морската си почивка

19 юни 2020 11 00

Актрисата не може да пътува заради бременността

Pixabay

Луиза Григорова се отказа от морската си почивка заради бременността. Актрисата, която бе планувала да отиде на родното Черноморие, не издържала пътуването с кола и на 70 км извън София решила да се върне обратно. 

„Бях добре последната седмица и преценихме с лекарката и мъжа ми да тръгнем към Царево... бавно, с много почивки. На бензиностанция чакам мама да ме вземе, защото се оказа, че пътуването не е за мен в този период“, споделя тя в своята история в Instagram. 

Младата актриса се е снимала с червена спортна рокля и сламена шапка преди да тръгне за морето. После показва как чака на бензиностанцията, за да се прибере в столицата, защото ѝ станало лошо. 

В средата на май актрисата сподели в социалната мрежа, че морето ѝ липсва и накара последователите си да споделят къде смятат да почиват това лято. 

По думите на Луиза, бебето ѝ все още не се е родило, а вече диктува правилата в семейството. 

На 7 юни актрисата, която вече носи фамилията Макариев, отпразнува своя рожден ден. Тя стана на 30 години и събра най-близките си на градинско парти. 

„Двадесетте са години на самоопознаване, търсене и намиране, трамплин към живота, време за грешки... затова разбрах, че е много важно как си живял през тези подготвителни години. Върнах се назад и съм доволна. Доволна съм от всички глупости, които съм направила, от всички трудности, разочарования, борба, благодарна съм за хората, с които животът ме е събрал... и разделил, защото всичко това ме е направило тази, която СЪМ днес. Знам, че има още много да греша по пътя, но и знам най-важното – намерих се!“, сподели тогава тя и качи няколко снимки с тортата. 

Бъдещата майка разкри, че очаква момченце, което трябва да се роди тази есен. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари