IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън улови трогателно-забавната игра на принц Уилям с децата

22 юни 2020 15 00

Поводът за фотосите е рожденият ден на херцога на Кеймбридж и Деня на бащата

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям играе с трите си деца – 6-годишния принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния принц Луи. Те се прегръщат и са усмихнати, а забавните им мигове улавя в трогателни снимки Кейт Мидълтън, която отдавна се интересува от фотографията.

Неведнъж наследниците ѝ се появяват в снимки, споделени в социалните мрежи. Последните кадри са направени в навечерието на 19-и юни и ясно демонстрират силната връзка между принц Уилям и децата му. Очевидно е, че той се радва на ролята на нежен и грижовен родител.

Поводът за фотосите също е ясен – тази година, 21 юни, той има двоен празник – рождения си ден и Ден на бащата. На друга снимка херцогът на Кеймбридж седи с децата на люлка – същите, които принц Чарлз му представи по време на брака с Кейт Мидълтън. Местоположението, избрано за картината, има символично значение в Деня на бащата.

Снимка

Снимка: БГНЕС

Децата на кралската двойка са облечени в дрехите на демократичните марки: Charlotte, John Lewis дънкови гащеризони за 10 паунда и розови кецове от същата марка за 24,99 паунда. Малкият принц Луи е с тъмносиньо поло за 4,99 паунда, а на Джордж тениската е H&M 5,99 паунда.

Кралските експерти отбелязват: С тези снимки принц Уилям и Кейт Мидълтън искат да подчертаят, че правят всичко възможно, така че детството на техните синове и дъщери да бъде щастливо и безгрижно под грижите на любящите родители. В крайна сметка самият херцог на Кеймбридж беше лишен от всичко това. Рядко виждаше баща си работохолик, принц Чарлз, и когато го виждаше, той беше в състояние на постоянна вражда с майка си принцеса Даяна, която в крайна сметка загина трагично, когато Уилям беше едва на 15 години. Не е изненадващо, че херцогът поставя щастието на децата си над всичко друго: работата на родителя е негов приоритет номер 1.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари