IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски с нова прическа

24 юни 2020 14 40

Моделът се изруси

БГНЕС

„Направих го!!!“. Това написа Емили Ратайковски в Instagram. Със серия от снимки и видеа в своята история, тя изненада феновете с новата си прическа. От брюнетка, моделът вече е блондинка. 

След като много от фризьорските салони в САЩ останаха затворени, много от звездите започнаха да се грижат за косите си сами. Дори 29-годишната красавица успя да се подстриже сама и да покаже резултата преди няколко месеца. Сега обаче тя се е доверила на любимия си коафьор, на когото благодари за отличната работа в социалната мрежа.

Новият цвят на косата на Ратайковски определено ѝ отива. Това отбелязаха и доста от нейните последователи. Разбира се, някои не пропуснаха факта, че зад трансформацията ѝ стои платено партньорство с марката, на която тя е лице. 

„Никога не съм боядисвала косата си, нито съм променяла значително дължината ѝ през целия си живот!“, споделя Емили. 

На 7 юни моделът отпразнува своя рожден ден. Няколко дни след това тя е решила да се изруси, но направила уговорка да я боядисат веднага, ако не се хареса. 

„... Излизам от карантината със свеж нов външен вид“, каза тя и уточни, че новата ѝ прическа е едно от най-забавните неща, с което е предизвикала себе си след изолацията у дома. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

danielak ( преди 3 години )
Фантастична новина. Вече ще спя по-спокойно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар