IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наказва ли Кейт Мидълтън децата си?

29 юни 2020 11 00

Как ги възпитава, разказва източник, близък до кралското семейство

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са еталон за добро семейство. Двамата отглеждат трите си деца – 6-годишният Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишният Луис. 

Съпрузите често говорят за наследниците си, техните хобита и занимания, но темата за наказанията рядко се засяга. Източник от близкия кръг на британските монарси разказа към какви методи на възпитание прибягва 38-годишната Кейт Мидълтън.

Източникът отбеляза, че в семейството на херцозите на Кеймбридж всяко насилие е категорично забранено – никакви писъци и шамари не са позволени, а само хуманни, но много ефективни методи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Според източника в имението на принц Уилям и Кейт Мидълтън има стая със специален диван. Именно там се провеждат образователни разговори с децата. Херцогинята води дълъг разговор с всяко дете и обяснява възможните последици от лошото поведение – докато напълно осъзнае грешката си. След диалога тя може да забрани на наследниците си да играят заедно за известно време. Също така, Кейт Мидълтън държи да чуе извинения от съгрешилото дете – тя учи Джордж, Шарлот и Луи от ранна възраст да искат прошка, ако грешат.

Отбелязва се, че херцогинята на Кеймбридж е твърда в решенията си и не обръща внимание на капризите и триковете на децата. В  последните няколко месеца принц Уилям и Кейт Мидълтън, заедно с децата си прекараха в самоизолация времето на пандемия. Те останаха в имението Anmer Hall в Норфолк. Те обаче се върнаха към кралските си задължения и възобновиха традиционните офлайн срещи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари